Body and Mind Control staat voor 100% kwaliteit en zal er alles aan doen om jouw gewenste doelen te bereiken.  

Reality checks worden gemaakt; waar stond jij, waar sta jij op dit moment, waar zou jij graag willen staan én hoe gaan wij dit samen als team bereiken. Dit doen wij in vier stappen:

Stap één: screening match

Er vindt van tevoren een gesprek plaats om te achterhalen of wij daadwerkelijk als een team kunnen samenwerken. Gedrevenheid en toewijding staan hierbij centraal. Zowel BMC als jij zetten zich 200% in om jouw doel(en) te behalen.

Stap twee: analyse 

Door middel van een sporttest wordt jouw huidige mobiliteit onder de loep genomen. Het is van groot belang dat hier duidelijk wordt gemaakt wat voor belemmeringen er zouden kunnen zijn zoals blessures en eventuele medicaties. Daarnaast kijken wij ook naar jouw spierkrachtuithoudingsvemogen, snelheid, souplesse flexibiliteit en conditie. 

Tevens word je tijdens deze analyse gewogen en gemeten (borst, buik, taille, armen, heup en benen) om de huidige situatie in kaart te brengen.

Stap drie: personal trainingsprogramma

Met een samenvatting van stap één en twee maakt BMC een persoonlijk trainingsprogramma gebaseerd op jouw gewenste doelen.

De trainingen worden opbouwend en intensief uitgevoerd met gerichte oefeningen. Tijdens de trainingen word je continu uitgedaagd en worden jouw grenzen verlegd. Hierbij wordt de intensiviteit stap voor stap verhoogd.

Stap vier: evaluatie

Na elke maand wordt er gekeken op welk level jij je bevindt ten opzichte van jouw gewenste doel(en) en waar nodig is tussentijds bij te sturen. 

Personal training: 1 op 1 training

Small group training: maximaal 3 personen

Kids Challenge

Kids Challenge is gericht op kinderen die plezier hebben of juist plezier moeten gaan ontwikkelen in ‘bewegen’. 

 

De doelgroep:

kinderen van 4 tot 17 jaar. Elke les is anders met verschillende spellen en parcours die worden gedaan. Denk hierbij aan;

- sprinten met verschillende parcours

- teamspellen 

- balanceren en coordinatie

- bootcamp parcours met behulp van onder andere hoelahoeps, pionnen en ballen

Het doel:

het motiveren, stimuleren en coachen van de kinderen om ze in goede banen te leiden zodat zij bewust worden hoe belangrijk gezondheid is en sociaal contact op te bouwen door middel van teamverband.

Daarnaast worden persoonlijke doelen gestimuleerd om het maximale eruit te halen. 

Naast bewegen is voeding ook een belangrijk onderdeel waar BMC advies in geeft en de ouders erbij betrekt.

Body and Mind Control biedt Kids Challenge aan voor onder andere gemeentes, naschoolse opvang, clinics, trainingen en sportieve kinderfeestjes.

Aantal deelnemers:

Minimaal 8 kinderen - maximaal 15 kinderen.

"Healthy You"

Fit Plan Bedrijven

Algemeen bekend is dat sportende werknemers de individuele werkprestatie vergroot naast de arbeidsproductiviteit van uw bedrijf.

Het imago van uw bedrijf zal zich hierdoor optimaliseren met daarnaast een lager en korter ziekteverzuim. Teamband wordt hierdoor versterkt of gecreeerd waardoor de werksfeer ook terug te zien is op werkvloer.

 

Wat doet de Healthy You plan?

Body and Mind Control verzorgt fit programma’s op maat. Deze fit programma’s, oftewel "Healthy You" zijn gebaseerd op de wensen van het bedrijf en het fitheidslevel van de werknemer. Zo kunnen er personal training sessies gegeven worden of bootcamps in groepsverband, waarbij niet alleen de teambuilding wordt verhoogd, maar ook o.a.:

 

- Uithoudingsvermogen

- Motivatie

- Kracht

- Snelheid

- Coördinatie 

- Souplesse 

- Algemeen optimalisatie van de gezondheid

 

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Body and Mind Control. Klik hier.