top of page

Passie

 

Zijn passie is ontstaan nadat hij zelf op jonge leeftijd te kampen had met overgewicht en op eigen houtje het roer heeft omgegooid.

Jesse heeft zijn doelen bereikt door zijn eigen Body and Mind Control (BMC) programma op zichzelf toe te passen. Doordat dit zijn vruchten heeft afgeworpen, besloot hij zijn programma over te dragen aan mensen die op zoek waren naar het optimaliseren van hun lifestyle. Met trots genieten zijn klanten dagelijks van de vele voordelen die zij samen als team hebben behaald.

Doelgroep

Of het nu gaat om het verminderen van overgewicht, het opbouwen van spier en kracht, een sixpack creëren of juist lekker fit en gezond in je vel willen zitten met een gezonde mindset, BMC is voor iedereen bestemd die graag een volgende stap wil zetten in hun lifestyle.

BMC heeft een uiteenlopende klantenkring, variërend van zakenmensen, moeders, bekende Nederlanders, tot Nederlandse tijdschriften. Naast personal trainer werkt hij ook voor verschillende gemeentes als sportcoach en verzorgt hij kinderbootcamps voor scholen onder de naam 'Kids Challenge'.

Creative sport director

Door zijn ruime kennis, ervaring en passie door de jaren heen voor sport, biedt Jesse zijn creativiteit aan voor nationale en internationale sport shoots. Hierdoor wordt Jesse ingezet als creative sport director en is hij op de set een belangrijke asset voor het eindproduct van verschillende sportcampagnes. 

Het doel van Jesse

Het doel is om realisatiemomenten mee te geven aan zijn cliënten en aan te leren hoe belangrijk het is om in je eigen lichaam en geest (Body and Mind) te investeren. Dit is een belangrijk element tijdens zijn personal training & BMC Group workouts. Wordt dit doel bereikt, dan is de cliënt de 2.0 versie van zichzelf!

 

“Coaching is dé drijfveer voor het behalen van een doel".

“Let’s invest in that Body and Mind of YOURS!”

 

bottom of page