top of page

ALGEMEEN:


- De BMC Group workout is een 60 minuten (full body) workout voor maximaal 20 leden
- Zorg ervoor dat je 10 minuten voor tijd aanwezig bent
- Is de workout al begonnen? Dan laten we niemand meer binnen
- Sportkleding en binnenschoenen tijdens jouw workout is verplicht
- Probeer de les niet vroegtijdig te verlaten, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Breng de instructor hiervan op de hoogte vóór de les begint
- Kinderen tot en met 15 jaar mogen niet deelnemen aan de groepslessen, tenzij schriftelijke goedkeuring van ouder/voogd + handtekening
- Houd rekening met andere leden in de les
- De workout ruimte is alleen geschikt voor de leden om de workout te doen

- Indien je je kinderen meeneemt, blijven de kinderen tijdens de workout (rustig) wachten bij het zitgedeelte in de ruimte
(neem gerust het nodige mee voor de kids om ze te voorzien tijdens jouw workout). Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om dit in de gaten te houden. Waar nodig is zal de trainer tijdens de workout dit aan de ouder meegeven
- Tassen en kleding graag bij de entree zitgedeelte achterlaten
- Het gebruik van een handdoek in de groepslessen is verplicht
- Het reinigen en opruimen van apparatuur en/of materiaal na de les is verplicht

HET BMC AANBOD:
De volgende group workouts diensten worden aangeboden via onze webshop in de app en zijn alleen via IDEAL af te rekenen:

- 1 BMC experience class €10,-
Jouw kennismaking met Body and Mind Control voor een uitdagende en gevarieerde workout.
Aankoop: Eenmalig

Geldig: 1 week na aankoop en in die week dient de workout ook gedaan te worden

 

- BMC Walk in class € 15,-

 

Jouw Body and Mind goals alsnog willen behalen zonder een rittenkaart of abonnement? Dat is mogelijk met een walk in class. 

Geldig: 7 dagen na aankoopdatum.

Aankoop: Eenmalig
Geldig: 1 week na aankoop en in die week dient de workout ook gedaan te worden.

- BMC 10 Rittenkaart €135,-
Jouw 10 rittenkaart om op elk gewenste moment volledig uitgedaagd
te worden met jouw Body and Mind.
Aankoop: Onbeperkt
Geldig: 4 maanden na aankoop

Alle producten in de webshop zijn persoonsgebonden en niet - restitueerbaar.

 

Een BMC rittenkaart kun je niet bevriezen.


BMC Group workout abonnementen: 

Body and Mind Control biedt BMC Group abonnementen aan voor de BMC Group workouts.

 

Bij het afsluiten van jouw abonnement ontvang jij jouw contract digitaal waarvan deze verplicht is direct ondertekend te retourneren

De volgende abonnementsvormen worden aangeboden: 

* 3 MAANDEN ABONNEMENT:
GOLD: 2 X PER WEEK TRAINEN € 72,- PER MAAND
BLACK: ONBEPERKT TRAINEN € 90,- PER MAAND - plus Pro
  member app

 

* 6 MAANDEN ABONNEMENT:

SILVER: 1 X PER WEEK TRAINEN €48,- PER MAAND

* 1 JAAR ABONNEMENT:
GOLD:  2 X PER WEEK TRAINEN € 60,- PER MAAND

SILVER: 1 x PER WEEK TRAINEN € 40,- PER MAAND
BLACK: ONBEPERKT TRAINEN € 80,- PER MAAND - plus Pro
member app

De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand.

Bijvoorbeeld:
Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2024, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2024 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2024. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2025.
Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata.
Indien je liever wilt dat jouw abonnement start op vanaf de eerste dag van de maand,  sluit deze dan af op de eerst dag van de maand.

INSCHRIJFKOSTEN

BMC hanteert geen inschrijfkosten.

Alle BMC groepsabonnementen lopen via onze automatische incasso van Mollie, waar vantevoren toestemming is gegeven door de BMC lid.
Als een automatische incasso niet is gelukt, dan bekijkt het BMC team samen met jou waar het wellicht fout is gegaan en deze samen op te lossen.

 

Als er achteraf niet of onjuist BMC abonnementskosten zijn afgeschreven/voldaan bij het lid, behoudt Body and Mind Control het recht om deze alsnog naar behoren volledig te incasseren.

LET OP!! Alle BMC leden hebben evenveel recht op een train plek (max 20 plekken beschikbaar per les). Voor het inboeken van een les geven wij iedereen de mogelijkheid voor een eerlijke plek. Wees er dus snel bij, ook als je een Black abonnement hebt en onbeperkt bij BMC traint, gezien je van tevoren de mogelijkheid krijgt deze vroegtijdig in te boeken.


 

ONJUIST AFGESCHREVEN GEÏNCASSEERDE AUTOMATISCHE INCASSO BEDRAG

Het kan weleens voorkomen dat een automatische betaling niet gaat zoals het zou moeten gaan.
Contacteer ons gelijk via info@bodyandmincontrol.com en wij zullen hiervoor altijd een oplossing hebben.
Wij adviseren je om geen automatische betalingen te storneren om onnodige kosten te voorkomen die voor jouw rekening zijn. 

 

CREDITS:

Met een SILVER & GOLD abonnement kun je jouw eventueel niet gebruikte credits meenemen en gebruiken tot aan de oorspronkelijke contractsduur van jouw abonnement.

Houd er aub rekening mee dat bij een SILVER & GOLD abonnement (2x per week per trainen) de credits elke zondag worden uitgegeven en pro rata worden toegewezen aan jouw creditsysteem.
Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem.
Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten. Je rekent dan een losse credit van € 8,50 af via automatische incasso. Contacteer hiervoor info@bodyandmindcontrol.com.

Alle BMC abonnementen zijn persoonsgebonden, niet overdraagbaar of naar een toekomstige lid en niet inwisselbaar in valuta.

VERLENGING ABONNEMENT:
Na de contractperiode wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd en is elke maand na jouw contractperiode opzegbaar.


 

WIJZIGEN ABONNEMENT:
Neem hiervoor contact met ons op via info@bodyandmindcontrol.com.

BEVRIEZING ABONNEMENT

Bij een BMC abonnement is het mogelijk om jouw abonnement eenmalig kosteloos te bevriezen voor maximaal 3 maanden.

Wil je daarna nog een keer bevriezen, geen probleem.

Dan geldt het tarief €10,- per maand voor jouw bevriezing.


OPZEGGING ABONNEMENT
BMC hanteert één maand opzegtermijn.
Stuur een mail naar: info@bodyandmindcontrol.com met het onderwerp "Opzegging BMC contract + voor en achternaam"

- jouw aanvraag tot opzegging
- de reden

- De datum wanneer jij jouw abonnement wilt opzeggen.
- Wens jij in jouw contractperiode jouw contract te willen beëindigen, dan worden de overige maanden opgeteld van jouw maandcontributie waardoor deze afgekocht kan worden.

ANNULERING/ NO-SHOW-FEE
Bij een BMC 10 rittenkaart/ BMC abonnement GOLD & SILVER geldt er een 12 uur annuleringsbeleid voor alle BMC Group workouts. Indien je de les 12 uur voor aanvang annuleert, wordt jouw ingeboekte credit in rekening gebracht.
Heb je een Black abonnement en meld je je niet af voor de les, dan hanteren wij een €8,50 No-Show-Fee en wordt deze automatisch afgeschreven.
Graag een sportief verzoek om jouw geboekte les in de app te annuleren zodat het plekje weer vrij komt voor een ander BMC lid.

Onze BMC instructors worden ingehuurd voor een  BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar de train locatie om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les zijn hieraan kosten verbonden.
 

ACCOUNT AANMAKEN.
Om bij Body and Mind Control te kunnen sporten, heb je een account nodig.
- Mail naar info@bodyandmindcontrol.com en wij sturen jou gelijk een uitnodiging. Volg de stappen die worden aangegeven in de mail!
- Na het activeren van je account kun je zelf jouw workout aanschaffen en de workouts inboeken, via jouw app onder "BOEK EEN BMC GROUP WORKOUT".
Na het inboeken van jouw workout wordt dit automatisch van jouw credits afgeschreven; De workout annuleren? Ga naar "MIJN BMC, MIJN BOEKINGEN "en klik op annuleren. LET OP! Bij het annuleren van jouw les binnen 12 uur, wordt jouw geboekte credit in rekening gebracht.

Indien jouw rittenkaart op is, kun je in onze webshop een nieuwe BMC Rittenkaart aanschaffen of overstappen naar één van onze voordelige BMC abonnementen via IDEAL. De ritten komen automatisch in jouw producten en zijn gelijk in te boeken als les!

 


ROKEN EN/OF ANDERE VERDOVENDE MIDDELEN:
In en om het gebouw waar Body and Mind Control gevestigd is, is roken dus ook e-sigaretten en/of andere verdovende middelen (alcoholische dranken/ drugs etc) niet toegestaan.

GELIJKHEID EN RESPECT:
Bij BMC staat gelijkheid en respect centraal.

 

ONGEVAL, LETSEL EN DIEFSTAL:
De directie van Body and Mind Control en eigenaar/gebruiker van de volledige ruimte waar deze diensten en overige diensten in verleend worden is volledig gevrijwaard, niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor persoonlijke ongevallen en/of letsel en/of eventueel daaruit voortvloeiende

(toekomstige) schade (in o.a. bedrag financiële bedrijfs omloop, lichamelijk, mentaal en in breedste

zin van het woord), noch voor diefstal en/of beschadiging van goederen van degenen, die van het

gebouw gebruik maken of zich met of onder leiding van een trainer daarbuiten bewegen waarvan

enige vorm van koppeling zou zijn met de eigenaar/bedrijf. Deze verantwoordelijkheden vallen

volledig voor het lid.


BLESSURES EN OVERIGE BELEMMERINGEN:
Het is verplicht om alle relevante medische informatie, medicatie en/of lichamelijke belemmering bij de trainer kenbaar te maken en te formuleren in de persoonlijke BMC app voordat er een training plaatsvindt, wat een belemmering en/of blessure kan veroorzaken tijdens de training. 

Tijdens de workout is het verplicht om niet met consumptie in de mond te sporten; kauwgom, snoep etc.
Body and Mind Control adviseert om elk geregistreerde app lid een "noodcontact telefoonnummer inclusief naam" in de app te vermelden. Zo nemen wij bij nood contact op met de desbetreffende persoon.

WIJZIGINGEN:
Body and Mind Control behoudt zicht het volledige recht om roosterwijzigingen aan te brengen en groepslessen te annuleren met een minimale deelname van minimaal 1 persoon.Ook indien door personeelswijzigingen lessen geen doorgang kunnen vinden.
Body and Mind Control behoudt het volledige recht om de algemene voorwaarden/privacy beleid op elk moment naar behoren aan te passen/veranderen.

OPMERKINGEN & SUGGESTIES:
Bij afname van product/dienst van Body and Mind Control zijn deze algemene voorwaarden en privacy beleid van toepassing waarmee akkoord wordt gegaan.

CONTACT
Vragen over jouw product/dienst, opmerkingen en/of suggesties kunnen worden doorgegeven via info@bodyandmindcontrol.com,

Body and Mind Control
Bloemendalerweg 54, 1382 KB Weesp

Algemene voorwaarden voor het laatst gewijzigd op 02/02/2024.

 

bottom of page