top of page

ALGEMEEN:
- De BMC Group workout is een 60 minuten (full body) workout voor maximaal 20 leden
- Zorg ervoor dat je 10 minuten voor tijd aanwezig bent
- Is de workout al begonnen? Dan laten we niemand meer binnen
- Draag sportkleding en binnenschoenen tijdens jouw workout
- Probeer de les niet vroegtijdig te verlaten, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Breng de instructor hiervan op de hoogte vóór de les begint
- Kinderen tot en met 15 jaar mogen niet deelnemen aan de groepslessen
- Houd rekening met andere leden in de les
- De workout ruimte is alleen geschikt voor de leden om de workout te doen

- Indien je je kinderen meeneemt, blijven de kinderen tijdens de workout (rustig) wachten bij het zitgedeelte in de ruimte
(neem gerust het nodige mee voor de kids om ze te voorzien tijdens jouw workout). Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om dit in de gaten te houden. Waar nodig is zal de trainer tijdens de workout dit aan de ouder meegeven
- Tassen en kleding graag bij de entree zitgedeelte achterlaten
- Het gebruik van een handdoek in de groepslessen is verplicht
- Het reinigen en opruimen van apparatuur en/of materiaal na de les is verplicht
 
HET BMC AANBOD:
De volgende group workouts diensten worden aangeboden via onze webshop in de app en zijn alleen via IDEAL af te rekenen:
 
- 1 BMC experience class €10,-
Jouw kennismaking met Body and Mind Control voor een uitdagende en gevarieerde workout.
Aankoop: Eenmalig
Geldig: 1 week na aankoop en in die week dient de workout ook gedaan te worden.

- BMC 10 Rittenkaart €125,-
Jouw 10 rittenkaart om op elk gewenste moment volledig uitgedaagd
te worden met jouw Body and Mind.
Aankoop: Onbeperkt
Geldig: 4 maanden na aankoop
 
Alle producten in de webshop zijn persoonsgebonden en niet - restitueerbaar.

 

Een BMC rittenkaart kun je niet bevriezen.

In uitzonderlijke gevallen (zoals een blessure) ontvangen wij graag een email zodat wij dit intern kunnen bespreken.


BMC Group workout abonnementen: Body and Mind Control biedt vanaf 1 januari 2023 BMC Group abonnementen aan voor de BMC Group workouts.

De volgende abonnementsvormen worden aangeboden:  

* 3 MAANDEN ABONNEMENT:
GOLD: 2 X PER WEEK TRAINEN € 72,- PER MAAND
BLACK: ONBEPERKT TRAINEN € 90,- PER MAAND - plus pro member app

* 1 JAAR ABONNEMENT:
GOLD: 2 X PER WEEK TRAINEN € 60,- PER MAAND
BLACK: ONBEPERKT TRAINEN € 80,- PER MAAND - plus pro member app

De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand.

Bijvoorbeeld:
Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2023, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2023 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2023. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2024.
Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata.
Indien je liever wilt dat jouw abonnement start op vanaf de eerste dag van de maand,  sluit deze dan af op de eerst dag van de maand.

INSCHRIJFKOSTEN

BMC hanteert geen inschrijfkosten.

Alle BMC groepsabonnementen lopen via onze automatische incasso van Mollie, waar van tevoren toestemming is gegeven door de BMC lid.
Als een automatische incasso niet is gelukt, dan bekijkt het BMC team samen met jou waar het wellicht fout is gegaan en deze samen op te lossen.

LET OP!! Alle BMC leden hebben evenveel recht op een train plek. Voor het inboeken van een les geven wij iedereen de mogelijkheid voor een eerlijke plek. Wees er dus snel bij, ook als je een Black abonnement hebt en onbeperkt bij BMC traint, gezien je van tevoren de mogelijkheid krijgt deze vroegtijdig in te boeken.

ONJUIST AFGESCHREVEN GEÏNCASSEERDE AUTOMATISCHE INCASSO BEDRAG

Het kan weleens voorkomen dat een automatische betaling niet gaat zoals het zou moeten gaan.
Contacteer ons gelijk via info@bodyandmincontrol.com en wij zullen hiervoor altijd een oplossing hebben.
Wij adviseren je om geen automatische betalingen te storneren om onnodige kosten te voorkomen die voor jouw rekening zijn. 

 

CREDITS:

Met een GOLD abonnement kun je jouw eventueel niet gebruikte credits (2 x in de week) meenemen en gebruiken tot aan de oorspronkelijke contractsduur van jouw abonnement.

Houd er aub rekening mee dat bij een Gold abonnement ( 2x per week per trainen) de credits elke zondag worden uitgegeven en pro rata worden toegewezen aan jouw creditsysteem.
Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem.
Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten. Je rekent dan een losse credit van € 8,- af via automatische incasso. Contacteer hiervoor info@bodyandmindcontrol.com.

Alle BMC abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, dit geldt tevens voor het niet overdragen van credits naar een ander lid.

VERLENGING ABONNEMENT:
Na de contractperiode wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd en is elke maand na jouw contractperiode opzegbaar.

WIJZIGEN ABONNEMENT:
Neem hiervoor contact met ons op via info@bodyandmindcontrol.com

BEVRIEZING ABONNEMENT

Bij een BMC abonnement is het mogelijk om jouw abonnement eenmalig kosteloos te bevriezen.

Wil je daarna nog een keer bevriezen, geen probleem.

Dan geldt het tarief €10,- per bevriezing.


OPZEGGING ABONNEMENT
BMC hanteert een maand opzegtermijn. 
Stuur een mail naar: info@bodyandmindcontrol.com met het onderwerp "Opzegging BMC contract + voor en achternaam" jouw aanvraag tot opzegging
- de reden
- Wens jij in jouw contractperiode jouw contract te willen beëindigen, dan worden de overige maanden opgeteld van jouw maandcontributie waardoor deze afgekocht kan worden.

ANNULERING/ NO-SHOW-FEE
Bij een BMC 10 rittenkaart/ BMC abonnement Gold geldt er een 12 uur annuleringsbeleid voor alle BMC Group workouts. Indien je de les  12 uur voor aanvang annuleert, wordt jouw ingeboekte credit in rekening gebracht.
Heb je een Black abonnement en meld je je niet af voor de les, dan hanteren wij een €8,- No-Show-Fee en wordt deze automatisch afgeschreven.
Graag een sportief verzoek om jouw geboekte les in de app te annuleren zodat het plekje weer vrij komt voor een ander BMC lid.

Onze BMC instructors worden ingehuurd voor een  BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar de train locatie om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les zijn hieraan kosten verbonden.
 

ACCOUNT AANMAKEN.
Om bij Body and Mind Control te kunnen sporten, heb je een account nodig.
- Mail naar info@bodyandmindcontrol.com en wij sturen jou gelijk een uitnodiging. Volg de stappen die worden aangegeven in de mail!
- Na het activeren van je account kun je zelf jouw workout aanschaffen en de workouts inboeken.  
- Heb jij nog strippen op jouw fysieke rittenkaart? Volg dan de stappen hieronder:
 
- Maak een foto van de voor- en achterzijde van jouw rittenkaart en stuur naar de trainer Jesse dit door via de Whatsapp;
- Vermeld in de Whatsapp ook het e-mailadres zodat wij jouw account kunnen aanmaken;
- Je ontvangt van ons een uitnodiging in de mail, volg de instructies op die hierin staan en download onze app;    
- Is jouw account geactiveerd, dan plaatsen wij de overgebleven ritten toe aan jouw account en de datum tot wanneer deze geldig zijn. 6 maanden na afgifte rittenkaart. De ritten vind je terug in de app, in onderstaande menu balk. Klik op "IK", daar zie je jouw productoverzicht.

Nu kun je jouw gewenste BMC Group workout inboeken via jouw app onder "BOEK EEN BMC GROUP WORKOUT".
Na het inboeken van jouw workout wordt dit automatisch van jouw credits afgeschreven; De workout annuleren? Ga naar "MIJN BMC, MIJN BOEKINGEN "en klik op annuleren. LET OP! Bij het annuleren van jouw les binnen 12 uur, wordt jouw geboekte credit in rekening gebracht.

Indien jouw rittenkaart op is, kun je in onze webshop een nieuwe BMC Rittenkaart aanschaffen via IDEAL. De ritten komen automatisch in jouw producten en zijn gelijk in te boeken!

ROKEN EN/OF ANDERE VERDOVENDE MIDDELEN:
In en om de het gebouw waar Body and Mind Control gevestigd is, is roken dus ook e-sigaretten en/of andere verdovende middelen (alcoholische dranken/ drugs etc) niet toegestaan.

GELIJKHEID EN RESPECT:
Bij BMC staat gelijkheid en respect centraal.

ONGEVAL, LETSEL EN DIEFSTAL:
Directie en personeel van Body and Mind Control en leraren (genoemd "trainers") van welke door Body and Mind Control toegelaten organisatie dan ook, zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en/of letsel en eventueel daaruit voortvloeiende schade (in bedrag, lichamelijk, mentaal en breedste zin van het woord), noch voor diefstal of beschadiging van goederen van degenen, die van het gebouw gebruik maken of zich met of onder leiding van een trainer daarbuiten bewegen.

BLESSURES EN OVERIGE BELEMMERINGEN:
Het is verplicht om alle relevante medische informatie, medicatie en/of lichamelijke belemmering bij de trainer kenbaar te maken voordat er een training plaatsvindt, wat een belemmering en/of blessure kan veroorzaken tijdens de training.  
 
Tijdens de workout is het verplicht om niet met consumptie in de mond te sporten; kauwgom, snoep etc.
Body and Mind Control adviseert om elk geregistreerde app lid een "noodcontact telefoonnummer incl naam" in de app te vermelden. Zo nemen wij bij nood contact op met de desbetreffende persoon.
 
WIJZIGINGEN:
Body and Mind Control behoudt zicht het volledige recht om roosterwijzigingen aan te brengen en groepslessen te annuleren met een minimale deelname van minimaal 1 persoon.Ook indien door personeelswijzigingen lessen geen doorgang kunnen vinden.
Body and Mind Control behoudt het volledige recht om de algemene voorwaarden/privacy beleid naar behoren aan te passen.

OPMERKINGEN & SUGGESTIES:
Bij afname van product/dienst van Body and Mind Control zijn deze algemene voorwaarden en privacy beleid van toepassing waarmee akkoord wordt gegaan.

CONTACT
Vragen over jouw product/dienst, opmerkingen en/of suggesties kunnen worden doorgegeven via info@bodyandmindcontrol.com,

Body and Mind Control
Bloemendalerweg 54, 1382 KB Weesp

Algemene voorwaarden voor het laatst gewijzigd op 17/06/2023.

bottom of page