top of page
body and mind control.JPG
 • WAT IS BMC?
  BMC (Body and Mind Control) is een 60 min full body high intens workout waar alle spiergroepen volledig aangesproken worden om elk gewenst doel te behalen. Sterker, sneller, souplesse, uithoudingsvermogen, spierconditie, flexibiliteit, mentale uitdaging en bovenal jezelf helemaal kunnen laten gaan, want dit volledige uur staat in het teken van JOU. In jouw workout leer jij opnieuw jouw lichaam kennen op zowel het gebied van Body and Mind.
 • VOOR WIE IS BMC?
  Voor alle leden die zowel hun lichamelijke als mentale doelen willen behalen , hun gezondheid en lifestyle willen optimaliseren, verstand op nul te willen zetten en 60 minuten zichzelf op nr 1 te willen zetten!
 • IS ER EEN MINIMUMLEEFTIJD VOOR DE BMC GROUP WORKOUT?
  Yes! Er is een minimum leeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16 jaar dan vragen wij een schriftelijke goedkeuring van ouder/voogd.
 • IK WIL GRAAG EEN PROEFLES AANVRAGEN. HOE DOE IK DAT?
  Wat leuk dat je interesse hebt in Body and Mind Control. Je bent van harte welkom voor een BMC Experience class, deze kost €10,- en is 1 week geldig na aankoop. Stuur een mail naar info@bodyandmindcontrol.com , dan ontvang je een uitnodiging om een profiel aan te maken. Vervolgens kun je in onze app de BMC Experience class kopen en direct inboeken !
 • HEB IK EEN ACCOUNT NODIG OM TE KUNNEN SPORTEN BIJ BMC?
  Ja! Stuur een mail naar info@bodyandmindcontrol.com zodat wij jou een uitnodiging kunnen toesturen voor onze Body and Mind Control app. Het aanmaken van een account is super makkelijk en duurt slechts een minuut!
 • HET IS MIJN EERSTE KEER TRAINEN BIJ BMC, WAT MOET IK DOEN?
  Kom lekker in je sportoutfit naar de Bloemendalerweg 45 (ingang aan de achterzijde van het pand) en maak kennis met je trainer. Heb je blessures of andere belangrijke punten waarvan de trainer af moet weten, licht de trainer voor de les in zodat hij/zij hier op kan inspelen.
 • IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM EN/OF WACHTWOORD VERGETEN!
  Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en/of ‘gebruikersnaam vergeten’ op de inlogpagina en we sturen je direct een e-mail om je inloggegevens te herstellen.
 • BETAAL IK ALS MEMBER INSCHRIJFKOSTEN?
  Nee! Alleen voor het product waar je voor kiest.
 • WAT DOE IK AAN?
  Draag vooral waar jij jouw comfortabel bij voelt en waar je lekker in kunt bewegen tijdens een workout. Binnen sportschoenen zijn wel een must.
 • MEER VRAGEN?
  Stuur ons een mail naar info@bodyandmindcontrol.com.
 • IK ZIE DAT JULLIE OOK WORKOUTS AANBIEDEN VAN WE ARE STRONG. KAN IK DEZE OOK WORKOUTS VOLGEN?
  Dat is mogelijk als je een Gold Plus abonnement hebt, dan kun je gebruik maken van: De BMC Group workouts: BMC Full Body BMC Boxing BMC BBB BMC Energy BMC Strong En De We Are Strong workouts: BODYPUMP / Les Mills CORE BODYPUMP Les Mills CORE Met dit abonnement kun je in totaal 3 x in de week trainen met een workout naar keuze van BMC of We Are Strong. Zo kun je bijvoorbeeld de ene week kiezen voor 2 BMC workouts en 1 We Are Strong workout. En de week erop, wissel je het om. Ben je een week op vakantie, dan spaar je je Gold plus credits op. Al je ongebruikte credits blijven geldig tot aan jouw einde contractperiode. Een GOLD Plus abonnement kost voor 3 maanden € 80,- p.m. en 12 maanden € 70,- p.m. Deze kun je aanschaffen in onze webshop! In onze webshop in de app heb je ook de mogelijkheid om alleen een BMC Abonnement of rittenkaart te kopen óf alleen een We Are Strong abonnement of rittenkaart. Met deze credits houd je de workouts gescheiden en kun je dus met een BMC abonnement of rittenkaart alleen workouts inboeken van BMC. En met een We Are Strong abonnement of rittenkaart kun je workouts inboeken van We Are Strong.
 • ZIJN BINNEN SPORTSCHOENEN VERPLICHT?
  Om bij ons te kunnen sporten, heb je binnen sportschoenen nodig. Deze schoenen dien je dus ook aan te doen als je in gym binnenkomt. Met deze regel willen wij de hygiene waarwborgen van al onze leden en voor alle trainers, zodat er geen viezigheid in de gym komt waaronder hondenpoep, modder, grind etc.
 • WELKE HUISREGELS HANTEREN JULLIE?
  BMC Group workouts zijn diverse workouts van 60 minuten voor maximaal 20 leden We Are Strong workouts zijn diverse workouts van 45 tot 75 minuten voor maximaal 15 leden Zorg ervoor dat je 10 minuten voor tijd aanwezig bent Sportkleding en binnenschoenen tijdens jouw workout is verplicht. Het is dus niet toegestaan om met buitenschoenen de lessen te volgen. De binnenschoenen dienen dan ook binnen aangetrokken te worden en niet buiten Probeer de les niet vroegtijdig te verlaten, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Breng de instructeur hiervan op de hoogte vóór de les begint Kinderen tot en met 15 jaar mogen niet deelnemen aan de groepslessen, tenzij schriftelijke goedkeuring van ouder/voogd + handtekening Houd rekening met andere leden in de les De workout ruimte is alleen geschikt voor de leden om de workout te doen Indien je je kinderen meeneemt, blijven de kinderen tijdens de workout (rustig) wachten bij het zitgedeelte in de ruimte (neem gerust het nodige mee voor de kids om ze te voorzien tijdens jouw workout). Het is de verantwoordelijkheid van de ouder om dit in de gaten te houden. Waar nodig is zal de trainer tijdens de workout dit aan de ouder meegeven Tassen en kleding graag bij de entree zitgedeelte achterlaten Het gebruik van een handdoek is, in verband met de hygiëne, verplicht Het reinigen en opruimen van apparatuur en/of materiaal na de les is verplicht Het is toegestaan om sportdrankjes in de zaal te nuttigen, mits deze in bidons zitten. Het is verboden om glaswerk mee te nemen in de zaal. Het is verboden om etenswaren te nuttigen in de trainingsruimte en tijdens de workout. Het is niet toegestaan om aan de geluidsinstallatie te komen Het is streng verboden om uit het raam en over de armleuning van het trappenhuis te hangen We Are Strong en Body and Mind Control behouden zich het recht voor nieuwe leden bij inschrijving om identificatie te vragen We Are Strong en Body and Mind Control behouden zich het recht voor wanneer leden zich misdragen, hen de toegang tot het gebouw te ontzeggen en het lidmaatschap van deze leden met onmiddellijke ingang te beëindigen, zonder teruggave van betaalde gelden.
 • HOELANG DUURT EEN BMC GROUP WORKOUT?
  In totaal 60 minuten inclusief warming up & cooling down!
 • WANNEER KAN IK EEN BMC GROUP WORKOUT INBOEKEN?
  Je kunt de BMC Group workout 7 dagen van tevoren inboeken. Dus... plaats een melding in jouw agenda zodat je er snel bij kunt zijn om de workout in te boeken!
 • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN?
  Graag 10 minuten voor aanvang van je les zodat je jouw focus alvast hebt op de workout.
 • IK BEN TE LAAT. WAT NU?
  Zorg ervoor dat je uiterlijk 10 minuten voordat de les begint aanwezig bent. Dit is respectvol naar de trainer toe en de andere BMC leden toe. Is de les al begonnen? Dan laten we niemand meer binnen.
 • KAN IK IN MIJN INGEBOEKTE LES NOG ANNULEREN?
  Dat kan. Doe dit voor 12 uur voordat de les begint om een no-show fee van 1 credit te voorkomen. Annuleren doe je in de app bij 'Boek een BMC workout" waar al jouw workouts staan gepland. Heb je een Black abonnement en meld je je niet af voor de les, dan hanteren wij een €8,50 No-Show-Fee en wordt deze automatisch afgeschreven.
 • WAAROM EEN CANCELLATION FEE?
  Onze instructors worden ingehuurd voor een BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar Weesp om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les verliest hierdoor de instructor zijn/haar vergoeding. Afzeggingen op het laatste moment brengt de nodige kosten met zich mee. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de lid om 12 uur voor tijd zij/haar les volgens de voorwaarden te annuleren om de "cancellation fee" te voorkomen. Graag een sportief verzoek om jouw geboekte les in de app te annuleren zodat het plekje weer vrij komt voor een ander BMC lid.
 • IK STA OP DE WACHTLIJST. WAT NU?
  Indien je op de wachtlijst staat en er een plek vrijkomt, wees er dan snel bij en boek hem voordat iemand anders dit doet! Als de plek niet meer beschikbaar is, is iemand anders je helaas voor geweest. Boek jouw les op een andere dag om alsnog lekker te kunnen trainen!
 • HOEVAAK KAN IK SPORTEN MET EEN RITTENKAART?
  Je kunt in totaal 600 minuten sporten! Dat is veel! :) Of te wel 10 x 60 minuten.
 • HOELANG IS EEN RITTENKAART GELDIG?
  In totaal 4 maanden! Dat moet lukken toch?! Train je 2 x in de week? Dan ben je snel door je rittenkaart heen. Bekijk even onze abonnementen. Dan ben je met 2 x sporten veel voordeliger uit!
 • GELDT ER EEN CANCELLATION FEE VOOR EEN BMC RITTENKAART?
  Annuleer je workout minstens 12 uur voordat de les begint om een no-show fee van 1 credit te voorkomen. Annuleren doe je in de app bij 'Boek een BMC workout" waar al jouw workouts staan gepland.
 • IS HET MOGELIJK EEN BMC RITTENKAART TE BEVRIEZEN?
  Een BMC rittenkaart kun je niet bevriezen. Zou jij deze mogelijkheid willen hebben, kijk dan naar onze BMC abonnementen aanbod met andere voordelen met onder andere de optie tot bevriezen.
 • WAAROM HEET JULLIE APP URBAN RAW GYM?
  Urban Raw gym is de locatie waar Body and Mind Control haar diensten verleend. Deze wordt gebruikt voor de producten en diensten van Body and Mind Control en We Are Strong.
 • IK WIL GRAAG EEN BMC GROUP WORKOUT INBOEKEN, HOE DOE IK DAT ?
  Heel simpel. Log in op onze eigen app; Klik op "boek een BMC Groupworkout" , kies jouw gewenste workout en meld je aan! Nog geen inloggegevens? Stuur ons dan even een mail, info@bodyandmindcontrol.com.
 • HET LUKT ME NIET OM IN TE LOGGEN? WAT NU?
  Heel vervelend! Stuur ons even een mail, dan kijken we wat er aan de hand is! Ons mailadres is info@bodyandmindcontrol.com
 • WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN BMC ABONNEMENT?
  BMC biedt 3 looptijden aan van de abonnementen. De 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden abonnementen. De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2024, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2024 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2024. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2025. Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata! Wil jij liever jouw abonnement starten vanaf de eerste dag van de maand, de daadwerkelijke abonnement datum? Sluit deze dan ook af op de eerst dag van de maand!
 • VANAF WANNEER GAAT HET BMC ABONNEMENT IN?
  De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2024, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2024 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2024. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2025. Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata! Wil jij liever jouw abonnement starten vanaf de eerste dag van de maand, de daadwerkelijke abonnement datum? Sluit deze dan ook af op de eerst dag van de maand! Houd er aub rekening mee dat bij een Gold abonnement ( 2x per week per trainen) de credits elke zondag worden uitgegeven en pro rata worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten en je rekent een losse credit van € 8,50 af via automatische incasso.
 • KAN IK MIJN BMC ABONNEMENT BEVRIEZEN?
  Bij een BMC abonnement is het mogelijk om jouw abonnement eenmalig kosteloos te bevriezen voor maximaal 3 maanden. Wil je daarna nog een keer bevriezen, geen probleem. Dan geldt het tarief €10,- per maand in de bevriezing.
 • HOE ZEG IK MIJN BMC ABONNEMENT OP?
  Wat jammer dat je wilt opzeggen! Opzeggen doe je als volgt: - Via info@bodyandmindcontrol.com met het onderwerp "Opzegging BMC contract + voor en achternaam" jouw aanvraag tot opzegging - Vanaf welke datum je wilt opzeggen - Houd hierbij rekening mee met jouw 1 maand opzegtermijn - Wens jij in jouw contract periode jouw contract te willen beëindigen, dan worden de overige maanden opgeteld van jouw maandcontributie waardoor deze afgekocht kan worden
 • KAN IK MIJN BMC ABONNEMENT WIJZIGEN?
  Neem hiervoor contact met ons op via info@bodyandmindcontrol.com
 • ZIJN ER INSCHRIJFKOSTEN VERBONDEN AAN MIJN ABONNEMENT?
  Nee, er zijn geen inschrijfkosten verbonden bij het aanschaffen van jouw BMC abonnement.
 • HEB IK MET EEN ABONNEMENT ALTIJD RECHT OP EEN PLEK IN EEN LES?
  Nee, voor het inboeken van een les geven wij iedereen de mogelijkheid voor een eerlijke plek. Wees er dus snel bij, ook als je een Black abonnement hebt en onbeperkt bij BMC traint, gezien je van tevoren de mogelijkheid krijgt deze vroegtijdig in te boeken. Go Go Go!
 • IK HEB MET MIJN SILVER, GOLD OF GOLD PLUS, ABONNEMENT NIET ELKE WEEK GETRAIND. WAT GEBEURT ER MET MIJN OVERGEBLEVEN CREDITS?
  Deze credit(s) kun je nog gebruiken tot aan het einde van jouw contractperiode van jouw abonnement.
 • WANNEER WORDEN DE CREDITS BIJGESCHREVEN OP MIJN SILVER, GOLD EN GOLD PLUS ABONNEMENT ACCOUNT?
  Bij een SILVER, GOLD EN GOLD PLUS abonnement worden de credits elke zondag uitgegeven en worden pro rata toegewezen aan jouw creditsysteem. Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten en je rekent een losse credit van € 8,50,- af via automatische incasso.
 • GELDT ER EEN CANCELLATION FEE VOOR EEN BMC ABONNEMENT?
  Wij hanteren een 12 uur No-Show-Fee beleid voor SILVER & GOLD abonnementen. Dit kost je 1 credit. Heb je een Black abonnement en meld je je niet af voor de les, dan hanteren wij een €8,- No-Show-Fee en wordt deze automatisch afgeschreven. Onze instructors worden ingehuurd voor een BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar Weesp om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les verliest hierdoor de instructor zijn/haar vergoeding. Afzeggingen op het laatste moment brengt de nodige kosten met zich mee. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de lid om 12 uur voor tijd zijn/haar les volgens de voorwaarden te annuleren om de "No-Show-Fee" te voorkomen.
 • HOE BETAAL IK VOOR EEN BMC ABONNEMENT?
  Alle BMC groepsabonnementen lopen via onze automatische incasso Mollie, waar van tevoren toestemming is gegeven door de BMC member.
 • MIJN AUTOMATISCHE INCASSO IS NIET GELUKT. WAT NU?
  Geen paniek. De BMC team zal samen met jou bekijken waar het wellicht fout is gegaan en deze samen op te lossen.
 • WAT GEBEURT ER ALS MIJN CONTRACTPERIODE IS VERLOPEN?
  Het abonnement wordt per maand automatisch verlengd en is elke maand opzegbaar.
 • KAN IK NAAST MIJN BMC ABONNEMENT OOK EEN BMC RITTENKAART HEBBEN?
  Dat is mogelijk, houd wel rekening met de einddatum van jouw BMC rittenkaart die in totaal 4 maanden geldig is na aankoopdatum. Na de 4 maanden vervallen de credits.
 • KAN IEMAND ANDERS GEBRUIKMAKEN VAN MIJN ABONNEMENT OF CREDITS?
  Alle BMC abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dit geldt tevens voor het niet overdragen van credits naar een ander lid.
 • ER IS EEN VERKEERD BEDRAG GEÏNCASSEERD. WAT MOET IK NU DOEN?
  Het kan weleens voorkomen dat een automatische betaling niet gaat zoals het zou moeten gaan. Geen paniek! Contacteer ons gelijk via info@bodyandmindcontrol.com en wij zullen hiervoor altijd een oplossing hebben. Wij adviseren je om geen automatische betalingen te storneren om onnodige kosten te voorkomen die voor jouw rekening zijn.
 • MIJN ABONNEMENTSKOSTEN WORDEN NIET AFGESCHREVEN. WAT NU?
  Stuur ons dan even een mail naar info@bodyandmindcontrol.com. Wij zorgen er dan voor dat de kosten alsnog op de juiste manier worden afgeschreven. Als er achteraf niet of onjuist BMC abonnementskosten zijn afgeschreven/voldaan, behoudt Body and Mind Control het recht om deze alsnog naar behoren volledig te incasseren.
 • KAN IK CREDITS TERUGKRIJGEN ALS IK EEN BLESSURE HEB GEHAD?
  Bij afwezigheid van jouw lessen door blessures en/of overige belemmeringen waarvan deze niet bekend zijn gemaakt aan Body and Mind Control, geldt er geen terugwerkende kracht uitbetaling op de afgesloten diensten die afgenomen zijn.
bottom of page