top of page
bodyandmindcontrol.jpg
 • WAT IS BMC?
  BMC (Body and Mind Control) is een 60 min full body high intens workout waar alle spiergroepen volledig aangesproken worden om elk gewenst doel te behalen. Sterker, sneller, souplesse, uithoudingsvermogen, spierconditie, flexibiliteit, mentale uitdaging en bovenal jezelf helemaal kunnen laten gaan, want dit volledige uur staat in het teken van JOU. In jouw workout leer jij opnieuw jouw lichaam kennen op zowel het gebied van Body and Mind.
 • VOOR WIE IS BMC?
  Voor alle leden die zowel hun lichamelijke als mentale doelen willen behalen , hun gezondheid en lifestyle willen optimaliseren, verstand op nul te willen zetten en 60 minuten zichzelf op nr 1 te willen zetten!
 • IS ER EEN MINIMUMLEEFTIJD VOOR DE BMC GROUP WORKOUT?
  Yes! Er is een minimum leeftijd van 16 jaar.
 • IK WIL GRAAG EEN PROEFLES AANVRAGEN. HOE DOE IK DAT?
  Wat leuk dat je interesse hebt in Body and Mind Control. Je bent van harte welkom voor een BMC Experience class, deze kost €10,- en is 1 week geldig na aankoop. Stuur een mail naar info@bodyandmindcontrol.com , dan ontvang je een uitnodiging om een profiel aan te maken. Vervolgens kun je in onze app de BMC Experience class kopen en direct inboeken !
 • HEB IK EEN ACCOUNT NODIG OM TE KUNNEN SPORTEN BIJ BMC?
  Ja! Stuur een mail naar info@bodyandmindcontrol.com zodat wij jou een uitnodiging kunnen toesturen voor onze Body and Mind Control app. Het aanmaken van een account is super makkelijk en duurt slechts een minuut!
 • HET IS MIJN EERSTE KEER TRAINEN BIJ BMC, WAT MOET IK DOEN?
  Kom lekker in je sportoutfit naar de Bloemendalerweg 45 (ingang aan de achterzijde van het pand) en maak kennis met je trainer. Heb je blessures of andere belangrijke punten waarvan de trainer af moet weten, licht de trainer voor de les in zodat hij/zij hier op kan inspelen.
 • IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM EN/OF WACHTWOORD VERGETEN!
  Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en/of ‘gebruikersnaam vergeten’ op de inlogpagina en we sturen je direct een e-mail om je inloggegevens te herstellen.
 • BETAAL IK ALS MEMBER INSCHRIJFKOSTEN?
  Nee! Alleen voor het product waar je voor kiest.
 • WAT DOE IK AAN?
  Draag vooral waar jij jouw comfortabel bij voelt en waar je lekker in kunt bewegen tijdens een workout. Binnen sportschoenen zijn wel een must.
 • MEER VRAGEN?
  Stuur ons een mail naar info@bodyandmindcontrol.com.
 • HOELANG DUURT EEN BMC GROUP WORKOUT?
  In totaal 60 minuten inclusief warming up & cooling down!
 • WANNEER KAN IK EEN BMC GROUP WORKOUT INBOEKEN?
  Je kunt de BMC Group workout 7 dagen van tevoren inboeken. Dus... plaats een melding in jouw agenda zodat je er snel bij kunt zijn om de workout in te boeken!
 • HOE LAAT MOET IK AANWEZIG ZIJN?
  Graag 10 minuten voor aanvang van je les zodat je jouw focus alvast hebt op de workout.
 • IK BEN TE LAAT. WAT NU?
  Zorg ervoor dat je uiterlijk 10 minuten voordat de les begint aanwezig bent. Dit is respectvol naar de trainer toe en de andere BMC leden toe. Is de les al begonnen? Dan laten we niemand meer binnen.
 • KAN IK IN MIJN INGEBOEKTE LES NOG ANNULEREN?
  Dat kan. Doe dit voor 12 uur voordat de les begint om een no-show fee van 1 credit te voorkomen. Annuleren doe je in de app bij 'Boek een BMC workout" waar al jouw workouts staan gepland.
 • WAAROM EEN CANCELLATION FEE?
  Onze instructors worden ingehuurd voor een BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar Weesp om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les verliest hierdoor de instructor zijn/haar vergoeding. Afzeggingen op het laatste moment brengt de nodige kosten met zich mee. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de lid om 12 uur voor tijd zij/haar les volgens de voorwaarden te annuleren om de "cancellation fee" te voorkomen. Graag een sportief verzoek om jouw geboekte les in de app te annuleren zodat het plekje weer vrij komt voor een ander BMC lid.
 • IK STA OP DE WACHTLIJST. WAT NU?
  Indien je op de wachtlijst staat en er een plek vrijkomt, wees er dan snel bij en boek hem voordat iemand anders dit doet! Als de plek niet meer beschikbaar is, is iemand anders je helaas voor geweest. Volgende keer beter!
 • HOEVAAK KAN IK SPORTEN MET EEN RITTENKAART?
  Je kunt in totaal 600 minuten sporten! Dat is veel! :) Of te wel 10 x 60 minuten.
 • HOELANG IS EEN RITTENKAART GELDIG?
  In totaal 4 maanden! Dat moet lukken toch?! Train je 2 x in de week? Dan ben je snel door je rittenkaart heen. Bekijk even onze abonnementen. Dan ben je met 2 x sporten veel voordeliger uit!
 • GELDT ER EEN CANCELLATION FEE VOOR EEN BMC RITTENKAART?
  Annuleer je workout minstens 12 uur voordat de les begint om een no-show fee van 1 credit te voorkomen. Annuleren doe je in de app bij 'Boek een BMC workout" waar al jouw workouts staan gepland.
 • IS HET MOGELIJK EEN BMC RITTENKAART TE BEVRIEZEN?
  Een BMC rittenkaart kun je niet bevriezen. In uitzonderlijke gevallen (zoals een blessure) ontvangen wij graag een email zodat wij dit intern kunnen bespreken.
 • IK WIL GRAAG EEN BMC GROUP WORKOUT INBOEKEN, HOE DOE IK DAT ?
  Heel simpel. Log in op onze eigen app; Klik op "boek een BMC Groupworkout" , kies jouw gewenste workout en meld je aan! Nog geen inloggegevens? Stuur ons dan even een mail, info@bodyandmindcontrol.com.
 • HET LUKT ME NIET OM IN TE LOGGEN? WAT NU?
  Heel vervelend! Stuur ons even een mail, dan kijken we wat er aan de hand is! Ons mailadres is info@bodyandmindcontrol.com
 • WAT IS DE LOOPTIJD VAN EEN BMC ABONNEMENT?
  BMC biedt 2 looptijden aan van de abonnementen. De 3 maanden en 12 maanden abonnementen. De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2023, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2023 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2023. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2024. Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata! Wil jij liever jouw abonnement starten vanaf de eerste dag van de maand, de daadwerkelijke abonnement datum? Sluit deze dan ook af op de eerst dag van de maand!
 • VANAF WANNEER GAAT HET BMC ABONNEMENT IN?
  De startdatum van elk contract begint de eerste dag van de maand. Bijvoorbeeld: Jij sluit jouw abonnement af op 10 april 2023, dan is de startdatum van het abonnement op 1 mei 2023 en eindigt deze in het geval van een 3 maanden contract op 31 juli 2023. Bij een jaarabonnement is dat 30 april 2024. Van 10 april tot 30 april betaal je dan een bedrag pro rata! Wil jij liever jouw abonnement starten vanaf de eerste dag van de maand, de daadwerkelijke abonnement datum? Sluit deze dan ook af op de eerst dag van de maand! Houd er aub rekening mee dat bij een Gold abonnement ( 2x per week per trainen) de credits elke zondag worden uitgegeven en pro rata worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten en je rekent een losse credit van € 8,- af via automatische incasso.
 • KAN IK MIJN BMC ABONNEMENT BEVRIEZEN?
  Bij een BMC abonnement is het mogelijk om jouw abonnement eenmalig kosteloos te bevriezen. Wil je daarna nog een keer bevriezen, geen probleem. Dan geldt het tarief €10,- per bevriezing.
 • HOE ZEG IK MIJN BMC ABONNEMENT OP?
  Wat jammer dat je wilt opzeggen! Dit kan: - Via info@bodyandmindcontrol.com met het onderwerp "Opzegging BMC contract + voor en achternaam" jouw aanvraag tot opzegging - Houd hierbij rekening mee met jouw 1 maand opzegtermijn. - Wens jij in jouw contract periode jouw contract te willen beëindigen, dan worden de overige maanden opgeteld van jouw maandcontributie waardoor deze afgekocht kan worden.
 • KAN IK MIJN BMC ABONNEMENT WIJZIGEN?
  Neem hiervoor contact met ons op via info@bodyandmindcontrol.com
 • ZIJN ER INSCHRIJFKOSTEN VERBONDEN AAN MIJN ABONNEMENT?
  Nee, er zijn geen inschrijfkosten verbonden bij het aanschaffen van jouw BMC abonnement.
 • HEB IK MET EEN ABONNEMENT ALTIJD RECHT OP EEN PLEK IN EEN LES?
  Nee, voor het inboeken van een les geven wij iedereen de mogelijkheid voor een eerlijke plek. Wees er dus snel bij, ook als je een Black abonnement hebt en onbeperkt bij BMC traint, gezien je van tevoren de mogelijkheid krijgt deze vroegtijdig in te boeken. Go Go Go!
 • IK HEB MET MIJN GOLD ABONNEMENT NIET ELKE WEEK 2 X GETRAIND. WAT GEBEURT ER MET MIJN OVERGEBLEVEN CREDIT?
  Deze credit(s) kun je nog gebruiken tot aan het einde van jouw contractperiode van jouw abonnement.
 • WANNEER WORDEN DE CREDITS BIJGESCHREVEN OP MIJN GOLD ABONNEMENT ACCOUNT?
  Bij een Gold abonnement ( 2x per week per trainen) worden de credits elke zondag uitgegeven en worden pro rata toegewezen aan jouw creditsysteem. Sluit jij een abonnement af op bijvoorbeeld woensdagmiddag, dan zal er 1 credit worden toegewezen aan jouw creditsysteem. Wil je toch een keer extra trainen? Geen probleem, laat het ons weten en je rekent een losse credit van € 8,- af via automatische incasso.
 • GELDT ER EEN CANCELLATION FEE VOOR EEN BMC ABONNEMENT?
  Wij hanteren een 12 uur No-Show-Fee beleid voor GOLD abonnementen. Dit kost je 1 credit. Heb je een Black abonnement en meld je je niet af voor de les, dan hanteren wij een €8,- No-Show-Fee en wordt deze automatisch afgeschreven. Onze instructors worden ingehuurd voor een BMC Group workout, zij bereiden zich voor op de les, reizen naar Weesp om jou te voorzien van de workout en hanteren een train tarief waar jij je voor hebt aangemeld. Bij het te laat afmelden van jouw les verliest hierdoor de instructor zijn/haar vergoeding. Afzeggingen op het laatste moment brengt de nodige kosten met zich mee. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de lid om 12 uur voor tijd zijn/haar les volgens de voorwaarden te annuleren om de "No-Show-Fee" te voorkomen.
 • HOE BETAAL IK VOOR EEN BMC ABONNEMENT?
  Alle BMC groepsabonnementen lopen via onze automatische incasso Mollie, waar van tevoren toestemming is gegeven door de BMC member.
 • MIJN AUTOMATISCHE INCASSO IS NIET GELUKT. WAT NU?
  Geen paniek. De BMC team zal samen met jou bekijken waar het wellicht fout is gegaan en deze samen op te lossen.
 • WAT GEBEURT ER ALS MIJN CONTRACTPERIODE IS VERLOPEN?
  Het abonnement wordt per maand automatisch verlengd en is elke maand opzegbaar.
 • KAN IK NAAST MIJN BMC ABONNEMENT OOK EEN BMC RITTENKAART HEBBEN?
  Dat is mogelijk, houd wel rekening met de einddatum van jouw BMC rittenkaart die in totaal 4 maanden geldig is na aankoopdatum. Na de 4 maanden vervallen de credits.
 • KAN IEMAND ANDERS GEBRUIKMAKEN VAN MIJN ABONNEMENT OF CREDITS?
  Alle BMC abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Dit geldt tevens voor het niet overdragen van credits naar een ander lid.
 • ER IS EEN VERKEERD BEDRAG GEÏNCASSEERD. WAT MOET IK NU DOEN?
  Het kan weleens voorkomen dat een automatische betaling niet gaat zoals het zou moeten gaan. Geen paniek! Contacteer ons gelijk via info@bodyandmindcontrol.com en wij zullen hiervoor altijd een oplossing hebben. Wij adviseren je om geen automatische betalingen te storneren om onnodige kosten te voorkomen die voor jouw rekening zijn.
bottom of page